Četiri najvažnije bodybuilding lekcije

Treniraj programima prikladnim samom tebi

Od preporuka starijih, pa do izlaska na internet, moguće je pronaći bezbroj različitih trening programa za savršenu definiciju, za povećanje mase, održavanje... Međutim, problem je u tome što se svi ljudi razlikuju, kako po genetskim predispozicijama, tako i u drugim stvarima. Besmisleno je pokušavati pratiti program jednog "genetskog čudaka", ili osobe koja koristi neku od raznovrsnih doping supstanci. Jednostavno, treba slušati svoje telo, i trening prilagoditi samom njemu.

Zdravlje je nešto najvrednije što poseduješ, ceni ga i čuvaj, zbog sebe samog, a i zbog drugih koji zavise o tebi

Dok je zdravlje tu, svi problemi se mogu rešiti. Kada ono ode, svi padaju na listi prioriteta i postaju nemogući za rešavanje, sve dok se ne vrati zdravlje.

- "Onaj ko ima zdravlje, on ima i nadu, a onaj ko ima nadu, on ima sve."

- "Nikada nećeš znati koliko je važno dobro zdravlje, sve dok ga ne izgubiš."

Reči su to bodybuilding velikana koji su znali šta govore, i koji su znali koliko su zdravlje ostavljali po strani, s ciljem da budu ogromni, da se dobro provode i što brže dođu do uspeha. Jesti zdravo i trenirati kvalitetno, sasvim je dovoljna formula za uspeh i podizanje kompletnog kvaliteta života i zdravlja na viši nivo.

Nikada ne koristi nijednu drugu tehniku vežbanja pored najpravilnije i najsigurnije

Zbog umišljenosti i same gluposti, mnogi bodybuilderi su oštetili svoja tela, izazvavši povrede koje su ih koštale karijere, ili koje su značajno usporile njihov kompletan napredak. Ovaj problem najčešće imaju momci sa manje znanja, koje u kooperaciji s tegovima može izazvati teške povrede. Nepravilno izvođenje je osnova skoro svih povreda, dok se manj dio njih odnosi na nezrelost, koja pri pokušajima dokazivanja sebi i drugima, neretko vode preko granica koje njihova tela mogu izdržati.

Koristi Xplode Nutrition suplemente samo da unaprijediš već savršeni plan dijete

Sva mudrost vezana za suplemente pretočena u jednu rečenicu! Suplementi su dodaci, i dodavati ih treba tek kada se iz ishrane čvrstom hranom ne može izvući ništa više.  

 

Tags: Xplode Nutrition, xplode, trening, xplode team, ledja, ramena, grudi, noge, teretana, motivacija, sportski preparati, protein, kreatin, gym, body building
Copyright © 2024, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.