Zdrave palačinke

Zdrave palačlinke

Iako mnogi palačinke ne svrstavaju u zdravu hranu, ipak i ova poslastica se može uklopiti u vaš zdrav ili dijetalni način ishrane i biti deo vašeg menija, bez straha da ćete uneti previše kalorija ili nutrijenata koje ne želite.

Xplode Protein Pancake proteinske palačinke možete jesti u kojem god obroku poželite, od doručka u kojim ćete dobiti energiju za ostatak dana, obroka pre treninga kojim ćete dobiti snagu za napore ili nakon treninga da nahranite iscrpljene mišiće. 

Glavna prednost "Xplode Protein Pancake" proteinskih palačinki je u jednostavnom obezbedjenju vaših mišića prikladnom količinom bržih i sporije apsorbirajućih proteina (Whey, jaja, kazein) na jedan vrlo prijatan način.

PRIPREMA:

Sipajte 50g (5 kašika) Xplode Protein Pancake u 100 ml vode
Stavite u šejker i miksujte 20-ak sekundi 
Lagano zagrejte na nelepljivom (teflon) tiganju tanki sloj ulja (po mogućnosti kokosovog, zdravija alternativa)
Kada je tiganj ugrejan, sipajte toliko da napravite srednje veliku palačinku
Lagano pecite dok se na gornjoj strani palačinke ne počnu stvarati vazdušasti mehurići, pa onda preokrenite palačinku.
Pecite još jedan minut dok ne dobijete zlatno braon boju s obe strane
Skinite sa tiganja i stavite na tanjir

50g (5 kašika) Xplode Protein Pancake u 100 ml vode je dovoljno za dve srednje palačinke koje imaju 30 grama proteina.

Struktura palačinke je sunđerasta, dovoljno je slatka jer ima u sastavu Whey protein sa ukusom čokolade, zbog čega kokosovo brašno gotovo da nećete ni osetiti. Po želji dodajete neke prelive ili namaze.

Xplode Protein Pancake sa malinama i borovnicama

Možete i u samu smesu pre pečenja ubaciti malo sitno naseckanih malina i/ili borovnica, a ostatak malina i borovnica priložiti uz gotove palačinke. 

 

Xplode Protein Pancakes sa malinama i borovnicama

Protein pancake

Protein pancake

Vreme je da počnete razmišljati o palačinkama kao o sastavnom delu vaše fitness dijete. Među sportistima palačinke nikada nisu bile toliko popularne kao sada, jer su se doživljavale kao ugljeno hidratno prezasićene trbušne bombe.

Naše ukusne Protein Pancake (proteinske palačinke) su osmišljene kao podrška sportistima za njihove visoke potrebe za proteinima, uključujući bodybuildere kao i sve one koji vode aktivni stil života. Ovaj proizvod sadrži 30% kvalitetnih proteina dobijenih iz različitih popularnih izvora!

Protein Pancake - poruči odmah


Tags: Proteinske palačinke, protein pancake
Copyright © 2024, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.