10 najiritantnijih tipova vežbača u teretani

10 najiritantnijih tipova vežbača u teretani

Ove članove teretane možete sresti u svakom delu sveta – bez obzira to jesu li muškog ili ženskog pola. Oni su veoma upečatljivi, nezaboravni i, budimo iskreni, izuzetno iritantni.

Prepoznajte li ih?


Fitt Pack

Fitt Pack

Xplode Fitt paket za izgradnju kvalitetnog mišićnog tkiva, da sagorevate masti i smanjujete kilažu. Iskoristite paketnu cenu za 2 vrhunska preparata iz linije Xplode Nutrition za samo 5499 Din.

Whey sa Steviom 2 kg + BCAA 8:1:1 300 gr

Fitt Pack - poruči odmah


BODIBILDER. PRAAAVI BODIBILDER

On nije stidljiv. On definitivno nije stidljiv.

Razmeće se svojim mišićima i snagom, svakih nekoliko sekundi baca pogled ka ogledalu, daje uputstva i kada ih ne tražite, a kada naiđe neka devojka… Pa, ostaje vam samo da posmatrate i smejete se.


STENjAČ

Znate onaj karakterističan zvuk koji Marija Šarapova ispušta pri svakom udaru loptice? Onaj koji vas, koliko god ona bila privlačna, tera da promenite kanal?

Isto je i sa Stenjačem – koliko god simpatičan i duhovit momak bio, ponekad je najbolje da pojačate muziku ako se on nađe u vašoj blizini.


PRIČLjIVAC

Ovo je tip koji provodi mnogo vremena u teretani, a vrlo ga retko možete videti za spravama ili na traci. Većinu svog vremena on prilazi vežbačima i pokušava da uspostavi kontakt.

Takvom “vežbaču” teretana je mesto za druženje, a ne prostorija u kojoj će doći do željene forme ili definicije.


SKUPLjAČ

Jeste li upoznali ovog momka? Sigurno jeste. To je onaj koji veruje u to da mu kombinovanje različe opreme pomaže u vežbanju, a takođe je veoma organizovan pa su sve bučice, šipke i ketlbeli uvek oko njega. I, ne, nećete moći da dobijete neki predmet koji trenutno upotrebljava jer mu je “jako, jako potreban”.


RAZBIJAČ

Bez obzira na to da li je reč o neredu koji ostavi iza sebe ili o uništavanju opreme, u vežbanju sigurno nećete uživati ukoliko nešto uptorebljavate posle njega.


CENTAR PAŽNjE

Osobe koje smo nazvali Centar Pažnje najčešće su ženskog pola, ali ne uvek. Kako ćete ih prepoznati?

To su oni koji nose vrlo malo odeće, više šetaju nego što vežbaju, a njihovi mobilni telefoni su uvek spremni za “selfi”.


TRKAČ

Znate onaj užasni trenutak kada ste na tri koraka od sprave i, samo što ste skinuli peškir s ramena i pripremili se za napornu vežbu, nego se “baca” na nju i kaže: “Izvini, zauzeto je”?

Trkač je ponovo uspeo da vam pomrsi račune.


SMRDLJIVAC

Ima li potrebe da pojašnjavamo?

Prepoznaćete ga lako izbliza, ali i iz daljine – nosi istu majicu svaki trening.


NUDISTI

Zanimljivo, nudisti se često kreću u grupama, mada nisu retki ni individualci. Nakon tuširanja, oni ležerno šetaju oko vas i objašnjavaju vam kako izvode određene pokrete dok vi osećate neprijatnost.


JEZIVI

Jeste li pomislili da je momak koji ležerno prilazi devojkama i dodiruje ih kako bi im objasnio kako izvesti određenu vežbu zapravo instruktor?

Pogrešili ste – to je Jezivi i on je spreman za napad.

 

Tags: bodibilding, teretana
Copyright © 2019, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.