3 vežbe za snagu i izdržljivost

3 vežbe za snagu i izdržljivost

Posle zagrevanja (prva vežba), uradite jedno ponavljanje druge vežbe, zatim dva ponavljanja, pa onda tri i četiri, a zatim se spustite opet do jednog ponavljanja. Ponovite to i sa trećom vežbom. Uradite koliko god možete „rundi“ za 15 minuta.


Creatine CreaPure 500 gr

Kreatin

pomaže stvaranje većih skladišta ATP-a u mišićima i na taj način obezbedjuje više energije za bolje performanse. Kreatin direktno povećava mišićnu sintezu proteina, povećava veličinu mišićnih ćelija i mišićni rast. To je supstanca koja se prirodno nalazi u ljudskom telu, nije toksičan čak ni u većim dozama. Višak kreatina se izlučuje iz tela.

Kada koristite kreatin suplemente, mišićna masa je tvrđa, punija i omogućava veći broj ponavljanja u toku vežbanja. Takođe, efekat pumpanja tokom treninga značajno se povećava

Creatine CreaPure 500 gr


BOKSERSKI UDARAC + ČUČANJ SA BUĆICAMA

Sa bućicama od 2kg u obe ruke, zadajte 32 udarca naizmenično levom pa desnom rukom.

Zatim opružite ruke pored tela i postavite stopala malo šire od širine kukova. Savijte kukove i kolena i spustite se dok vam butine ne budu paralelne sa tlom, a onda se podignite. Uradite 16 čučnjeva i ponovite vežbu još jednom.


SKLEK + VESLANJE U SKLEKU

Sklek. Postavite 2 šestostrane bućice na tlo i držite se za njih dok radite ceo sklek (spuštajte se dve sekunde, a podižite jednu).

Veslanje u skleku. U početnoj poziciji za sklek (još uvek držeći bućice), podignite desnu ruku tako da bućica bude u visini pazuha i stisnite lopatice ka nazad. Spustite bućicu i ponovite pokret sa levom rukom (podižite teret 1 sekundu, a spuštajte ga 2 sekunde).


ČUČANJ SA SKOKOM + BICEPS PREGIB

Čučanj sa skokom. Zauzmite položaj za čučanj, držeći bućice pored sebe, a stopala postavite malo šire od širine kukova. Spustite se, a onda „eksplodirajte“ naviše. Dočekajte se mekano na vrhove prstiju i spustite nazad na pete.

Biceps pregib. Posle doskoka, ostavite bućice da vise pored tela. Bez pomeranja nadlaktica, napravite pregib (podižite teret 2 sekunde, a spuštajte ga 1 sekundu).

 

Tags: biceps pregib, čučanj sa bućicama, sklekovi
Copyright © 2020, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.