4 nekonvencionalne vežbe za sagorevanje masti

4 nekonvencionalne vežbe za sagorevanje masti

Što više mišića uključite u svakoj od vežbi, više ćete pokrenuti metabolizam. Upravo zbog toga vežbe kao što su zadnji čučanj, mrtvo dizanje ili zgibove više utiču na vaše telo nego što to rade nožne ekstesnzije i letenje na pek deku.

Vreme koje vaši mišići provedu napeti ili vreme pravog rada je ključ uspeha. Trebalo bi da vreme provedeno u radu bude jednako ili čak duže od vremena koje provedete odmarajući. Upravo zato vam predstavljamo 4 vežbe koje predstavljaju sjajnu završnicu za svaki vaš trening.


TRENING
Radite po pravilu 20 sekundi rada / 10 sekundi odmora, dakle zgrabite deo opreme koja vam je potrebna i radite vežbu 20 sekundi, a potom odmorite 10. Uradite 8 serija svih vežbi po pravilu 20/10, odmorite potom 2 minuta, a zatim ponovite ceo krug još 2 puta.


Natural Pack

Natural pack

Sa novom razmerom BCAA 8:1:1 300 gr aminokiselina, BCAA utiče na delovanje mTOR (Mammalian Target of Rapamycin), koji je velika proteinska kineza, odgovorna za brojne ćelijske funkcije i što je najbitnije, takođe i za sintezu belančevina i rast mišića.
+
100% Whey Protein 500 gr je zdrava i hranljiva namirnica koja nastaje kao nusproizvod proizvodnje sira. Predstavlja pravu riznicu minerala. Najzastupljeniji minerali su natrijum, kalijum, fosfor, magnezijum, kalcijum, kobalt, bakar i molibden. Surutkin protein sadrži sve esencijalne aminokiseline.
+
Želite brz i jak rastmišića i mišićne snage, punoću i čvrstoću mišića? Za vas smo pripremili nešto posebno - Creatine CreaPure  500 gr.

Natural Pack - poruči odmah


Medveđi hod

Talasanje teškim kanapom

Girja klatno

Udarac medicinkom o pod
Tags: girja klatno, medicinka, medveđi hod, talasanje teškim konopcem, udar sa medicinkom
Copyright © 2019, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.