Diana Morić - manekenka borac

Ova devojka rođena u okolini Sombora danas je  državna, balkanska i svetska prvakinja u sambo-u. Paralelno sa tim je i državna prvakinja u rvanju, a uvek u samom vrhu i kada je džudo u pitanju.

Najveće svetsko ime koje promoviše sambo je upravo Vladimir Putin. Njoj je on lično jednom prilikom uručio pehar i medalju.
Kako Diana kaže, sambo je najsličniji džudo-u, samo je fizički mnogo teži, jer obuhvata i poluge na nogama kao i različite udarce što u džudo-u ne postoji.

Diana Morić se uporedo bavi i modelingom, uglavnom u inostranstvu. Dobro je poznato lice (i telo) svih najvećih svetskih sportskih brendova, ona krasi naslovnice mnogobrojnih najznačajnijih časopisa o modi, sportu, zdravlju. Iza sebe ima mnoštvo sporstkih kampanja i kataloga, reklama, video snimaka ... Oko 150 000 ljudi prati  njen Instagram nalog @diannafitness ...

Izvanredan je personalni trener, pravi čudotvorac. Jedna njena tvrdnja glasi da za par meseci baš svaka žena pod njenim nadzorom svoje telo može dovesti do savršenstva. Bez izuzetka!

Ova uspešna devojka najlepša je sportiskinja za 2015./2016.godinu ; inače uskoro i akademski građanin. Obožavalac knjiga, znanja, svega što je plemenito i lepo na ovom svetu.

Naše novo zaštitno lice - Diana Morić. Čast nam je.

Sportisti: Diana Morić
Copyright © 2020, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.