Iskorak sa tegovima

Iskorak sa tegovima | Xplode Nutrition

Ako želite da ojačate donji deo tela, onda je ovo ključna vežba vežba koju ne smete preskakati...

Iskorak sa tegovima je sjajna vežba koja pretežno aktivira mišiće nogu i koja čini da imate veću izdržljivost i snagu. Iskoraci sami po sebi mogu biti dosta zahtevni i naporni, a kada u svoje ruke stavite tegove sa većom kilažom, onda ova vežba omogućava tranformaciju koja će vam omogućiti da potpuno promenite vaš fizički izgled.


Muscle Pack

Muscle Pack

Muscle paket - dopunite svoje mišiće proteinima, aminokiselinama i energijom. Iskoristite paketnu cenu za 3 vrhunska preparata iz linije Xplode Nutrition

100% Whey 2 kg + Creattack 500 gr + L-Glutamin 300 gr

Muscle Pack - poručite odmah

 


Preporučuje se da u početku ne preterujete sa težinama, ali kada se zagrejete, slobodno pređite na malo veće kilaže, ako ste neko ko je već u formi. Iskorake radite polako i trudite se da koleno koje spušate ne dodiruje pod. U iskoraku ostanite par sekundi, a zatim se vratite u početni pložaj i iskoračite druogm nogom.

Uradite 4 serije od po 10 ponavljanja i ubrzo ćete osetiti upale u nogama, abdomenu ili rukama, posebno ukoliko izvodite ovu vežbu na pravi način krećući se pravilno iskorakom u pravoj liniji, bez geganja sa jedne strane na drugu.

Pogledajte kako se radi ova vežba:

 

Tags: iskorak, iskorak sa tegovima
Copyright © 2019, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.