Istopite salo sa stomaka za 3 nedelje!

Istopite salo sa stomaka za 3 nedelje!

Nema dileme, izazov skidanja sala sa stomaka u vremenskom periodu od tri nedelje predstavlja pravi poduhvat. Biće vam neophodno da topite masti sa svih delova tela, a samim tim postepeno i sa stomaka.

Međutim, ovaj izazov je vredan truda jer će vam pored dobrog izgleda pružiti brojne zdravstvene benefite; poput regulisanja visokog krvnog pritiska, manji rizik od visokog krvnog pritiska, dijabetesa tipa 2, visokog holesterola i srčanih oboljenja.


Creattack - Poruči odmah

Želite brz i jak mišića i mišićne snage, punoću i čvrstoću mišića? Za vas smo pripremili nešto posebno - CREATTACK !!!

Brz, jak rast mišića i mišićne snage, za ozbiljne bodibildere koji žele ekstremne rezultate. Kreatin za profesionalce je anabolički ojačan sa tri vrste kreatina kako bi obezbedio bodibilderima maksimalno povećanje veličine i snage mišića.

Xplode Creattack predstavlja klinički dokazani anabolički kreatinski preparat koji je stvoren na naučnoj bazi kako bi omogućio bodibilderima da razviju eksplozivne mišiće i snagu.

Creattack - Poruči odmah


POSTAVITE REALNE CILJEVE

Očekivati da ćete za vrlo malo vremena potpuno eliminisati salo sa stomaka je nerealan cilj. Brze dijete i kratkoročni programi po pravilu zahtevaju drastične mere a stečenu formu je teško zadržati na duži rok. Uz to, uticaće da se osećate iscrpljeno i bez energije, a izvesno je da ćete više izgubiti vode i mišićne mase nego masti.

Realan i siguran gubitak kilograma bi trebao biti između 500 grama i 1 kilograma nedeljno.


AEROBNE AKTIVNOSTI

Odličan način da spržite kalorije su umerene aerobne vežbe. Pronađite različite aktivnosti u kojima ćete uživati pored treninga u teretani. Možete da probate sa plivanjem, vožnjom bicikla, radom na nekoj aerobnoj spravi ili trčanjem. Održavajte intenzitet tako da i dalje možete da pričate, ali ne i da recimo pevate.

Preporučuju se pet dana kardio treninga od po 30 do 60 minuta.


NE ZABORAVITE NA TRENINGE SNAGE

Treninzi snage takođe doprinose gubitku kilograma, jer izgrađuju mišićnu masu i ubrzavaju metabolizam. To znači da ćete topiti masti čak i kad se odmarate. Targetirajte ramena, leđa, grudi, noge, ruke, kukove i trbušnjake, minimum dva puta nedeljno. Efektivne abdominalne vežbe poput svih varijacija trbušnjaka i izdržaja su pravi izbor.

Vežbe izvodite sa 8 do 12 ponavljanja kroz 3 do 4 seriji. Kod izdržaja zadržite se najmanje 30 do 60 sekundi.


HRANITE SE ZDRAVO

Zdrava, dobro izbalansirana dijeta je esencijalan element kada je reč o skidanju masnih naslaga sa abdomena. Možete da smanjite unos kalorija tako što ćete izbegavati nezdrave namirnice poput alkohola, gaziranih pića, slatkiša i pekarskih proizvoda koji su glavni uzročnici stvaranja masnih naslaga.

Kada osetite želju za takvom vrstom hrane, popijte čašu vode ili uzmite nešto od voća ili povrća. Konzumiranje manjih obroka tokom dana sprečiće osećaj gladi i manjka energije. Kreirajte plan ishrane u kome će najviše biti zastupljene namirnice bogate proteinima, voće, povrće i integralne žitarice.

Na kraju, gubitak kilograma je postizanje dnevnog kalorijskog deficita. Na primer, ako smanjite 500 kalorija dnevno reduciranim unosom hrane, a zatim istopite još 500 kalorija vežbajući, stvorićete deficit od 1.000 kalorija.

Ukoliko to postignete u okviru sedam dana, potrošićete kilogram ili malo više tokom jedne nedelje. Za tri nedelje ćete izgubiti 3 do 5 kilograma, i što je najvažnije na ovaj način većina te težine će biti masti u našem telu.

 

 

Tags: salo, masne naslage
Copyright © 2020, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.