Izgubite višak kilograma

Izgubite višak kilograma | Xplode Nutrition

Ljudi širom sveta muče muku sa prekomernom telesnom težinom, što je stanje koje ponekad može dovesti do opšteg očaja i beznađa. Mnoge osobe se sa tim problemom bore godinama, a ponekad i čitav život, tako da ta borba nimalo nije laka i na to morate biti spremni ako se odlučite da se oprobate u tom poduhvatu.

Kada dođete do trenutka odlučnosti i rešenosti da izgubite svoj višak kilograma, nemojte se plašiti i stideti da savete potražite na različitim stranama…


Creatine CreaPure 500 gr

Kreatin

pomaže stvaranje većih skladišta ATP-a u mišićima i na taj način obezbedjuje više energije za bolje performanse. Kreatin direktno povećava mišićnu sintezu proteina, povećava veličinu mišićnih ćelija i mišićni rast. To je supstanca koja se prirodno nalazi u ljudskom telu, nije toksičan čak ni u većim dozama. Višak kreatina se izlučuje iz tela.

Kada koristite kreatin suplemente, mišićna masa je tvrđa, punija i omogućava veći broj ponavljanja u toku vežbanja. Takođe, efekat pumpanja tokom treninga značajno se povećava

Creatine CreaPure 500 gr


Jedan čovek odlučio je da podeli sa čitavim svetom svoja dostignuća u borbi sa viškom kilograma, koja je postigao uz pomoć sistema piramide. Kada je Sem Altieri završio školu, on nije bio dobrog zdravlja, a nikako nije bio u dobroj formi. Noćima nije spavao jer je učio, nije dovoljno vežbao i loše se hranio, a sve je to uzelo svoj danak. Tada je shvatio da ima dve opcije – ili da nastavi sa svojim lošim navikama koje bi ga samo dovele do pogoršanja ili da promeni svoj život i vrati se u formu i dobro zdravlje.

Altieri se upustio u program koji mu je promenio život, a za cilj je u samom početku imao gubljenje kilograma. Potom, on je želeo da postane fizički jači, ali ne i krupniji, odnosno da ima izvajano telo koje je oduvek želeo. On se oduševio svojim programom vežbi, a potom je počeo da pomaže i drugima koji su se našli u istoj naizgled beznadežnoj situaciji. Na kraju, on je postao trener i razvio svoj sajt za vežbanje i kvalitet života, dobio je brojne sertifikate i postao pravi stručnjak na tu temu.

Piramida debljine je bila jedna od najboljih metoda sa kojima se Altieri susreo tokom svog putovanja. U pitanju je vizuelni alat, odnosno dijagram, koji pokazuje kako načiniti bolje izbore i odabrati bolje aktivnosti kako bi se smanjila telesna masnoća.

U suštini, trebalo bi da pratite pet saveta ove piramite kako biste izgubili neželjeni višak kilograma od najvažnijih do manje važnih:

1. Smanjite kalorije: jedini način da istopite masne naslage jeste da unosite manje kalorija nego što je vašem telu potrebno.

2. Unos proteina: konzumirajte 0.7 do 1 gram proteina na svakih pola kilograma svoje težine dnevno, a ostatak kalorija unesite u kojoj god kombinaciji želite. 100% Whey protein odličan je dodatak ishrani kada želite povećati unos proteina.

3. Dizanje tegova: morate dizati tegove od dva do pet puta nedeljno, u sesijama koje traju od 30 do 60 minuta, kako biste vremenom postajali sve jači.

4. Redovan san: druga stvar na koju se morate osloniti jeste redovan san, odnosno od 7 do 9 sati svake noći. Tokom sna, vaše telo se revitalizuje i troši nakupljenu energiju i kalorije, iako je u stanju mirovanja.

5. Kardio vežbe: ove vežbe će vam pomoći da povećate svoju izdržljivost, a kako kaže Altieri, pojačaćete svoju volju takođe.

Prateći ove jednostavne savete i menjajući neke loše navike, praktično  svako može dobiti svoje telo iz snova. Naravno, kada kažemo da su saveti jednostavni, mislimo na to da su jednostavno sročeni.

Svakako ćete imati poteškoća da se odviknete od loših navika posebno ako ih godinama negujete. Ako zapnete i posrnete na samom početku svog putovanja, setite se da je prvi korak najteži i da je uspeh i sama činjenica da ste odlučili da pokušate.

Podignite se i probajte ponovo, i ponavljajte sve to, dok ne dobijete rezultate za kojima čeznete.

 

Tags: debljanje, mršavljenje, masne naslage
Copyright © 2020, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.