Jeste li spremni da povećate težine?

Jeste li spremni da povećate težine?

Vrlo često pitanje koji svaki vežbač sa tegovima postavlja, je da li je spreman da poveća težine koje diže. Ovo je najbolji način da procenite da li ste spremni da vežbate sa većim težinama.


Beast Pump

Beast Pump

100% veća explozivnost i izdržljivost
Beast Pump booster nije proizvod za slabiće, početnike i one koji nisu spremni da treniraju kao profesionalci! Snažan mentalni fokus, neverovatna snaga, mišićna pumpa od koje puca koža a uz to i pojačano sagorevanje masnih naslaga su stvari koje možete da očekujete od ovog proizoda.

Ovo je proizvod koji se uzima SAMO 18gr (3 scoop)!

Beast Pump - poruči odmah


ZAPOČNITE MANJIM TEŽINAMA

Određivanje pravilne težine koju ćete podizati zavisi od tipa treninga, koji radite. Ukoliko nikada ranije niste trenirali, preporučujemo da uradite samoprocenu u toku zagrevanja.

Započnite sa 50 procenata manjim težinama od onih koje očekujete da podižete i uradite nekoliko ponavljanja. Na primer, ukoliko normalno dižete 20 kilograma, počnite sa 10 kilograma. Trebalo bi da vam bude lako, pa onda obratite pažnju na formu. Potom lagano nadograđujte težinu radeći po nekoliko ponavljanja”.

Jednom kad postignete težinu, koja vam predstavlja izazov, potrebno je da usporite i da sva ponavljanja izvedete u dobroj formi.


KADA JE VREME DA PROMENITE TEŽINU

Ako imate više iskustva sa bučicama, ketlbelom ili šipkom, pitanje je kada i kako treba da dodate težinu. Posmatrajte brzinu podizanja i kako se osećate kad završite seriju i tako ćete znati da li treba da povećate težinu. Ukoliko su vaših poslednjih nekoliko ponavljanja sporiji i napetiji i ostavljaju vas bez daha, onda koristite pravu težinu.

Ukoliko izvodite poslednja ponavljanja brzo u normalnoj brzini, onda bi trebalo da povećate težinu.


OTKRIJTE ZA KOLIKO TREBA DA POVEĆATE TEŽINU

Ukoliko želite ogroman učinam i da isklešete figuru, ne možete da dižete iste težine nedeljama i da očekujete određene rezultate.

Preporučujemo da povećavate težinu, ali malim koracima, nekada ćete povećati težinu samo za 2,5 procenta u odnosu na prošlu nedelju. Morate da pronađete balans između guranja sebe preko granice komfora i slušanja svog tela.

 

Tags: dizanje tegova
Copyright © 2020, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.