Korona fitnes trening

Korona fitnes trening

Zbog situacije sa Covid-19 virusom, sve je više zemalja koje proglašavaju vanredno stanje, uključujući i Srbiju. To znači da mesta kao što su škole, vrtići, tržni centri, pa čak i tretane neće raditi. Oni koji su navikli da svakodnevno treniraju i da se bave sportom imaće probleme, jer to sada neće moći da rade, jer će njihovo kretanje biti otežano i sprečeno.

Zato smo odlučili da vam pokažemo vežbe koje možete raditi u domu i koje će vam omogućiti da trenirate vaše telo, čak i kada ste zatvoreni u vašem domu.


Creatine CreaPure 500 gr

Kreatin

pomaže stvaranje većih skladišta ATP-a u mišićima i na taj način obezbedjuje više energije za bolje performanse. Kreatin direktno povećava mišićnu sintezu proteina, povećava veličinu mišićnih ćelija i mišićni rast. To je supstanca koja se prirodno nalazi u ljudskom telu, nije toksičan čak ni u većim dozama. Višak kreatina se izlučuje iz tela.

Kada koristite kreatin suplemente, mišićna masa je tvrđa, punija i omogućava veći broj ponavljanja u toku vežbanja. Takođe, efekat pumpanja tokom treninga značajno se povećava

Creatine CreaPure 500 gr


Fitnes trener Džef Nipard, pokazao nam je dosta sjanih vežbi koje utiču na muskulaturu, na smanjenje kilograma i koje imaju funkciju kardio vežbi, tako da će vam ovakav kućni trening sigurno pomoći i obezbediti vam da vaše telo održite u formi, čak i kada ste primorani da ne izlazite napolje.

Džef je odlučio da nam vežbe podeli u četiri grupe:

1. Vežbe za noge

2. Vežbe guranja

3. Vežbe povlačenja

4. Izolacione vežbe

Pogledajte o kojim vežbama je reč, pa se bacite na trening:

 

Tags: kućni trening
Copyright © 2020, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.