Kraći put do većih mišića

Kraći put do većih mišića | Xplode Nutrition

Sigurni smo da ste hiljadu puta videli različite elektro spravice koje navodno mogu da učine da dobijete telo iz snova, a da pritom ništa ne morate da radite. Ovakvih elektro stimulatora postoji mali milion, a svi oni imaju istu funkciju, da elektro stimulacijom kontraktuju vaše mišiće.

Izgleda kao kraći put do većih mišića a i očigledno je da se mišići kontraktuju usled blagih elektrošokova, postavlja se pitanje, da li se tako masti mogu istopiti i da li se mišići na ovaj način mogu stvarno povećati.


Natural Pack

Natural pack

Sa novom razmerom BCAA 8:1:1 300 gr aminokiselina, BCAA utiče na delovanje mTOR (Mammalian Target of Rapamycin), koji je velika proteinska kineza, odgovorna za brojne ćelijske funkcije i što je najbitnije, takođe i za sintezu belančevina i rast mišića.
+
100% Whey Protein 500 gr je zdrava i hranljiva namirnica koja nastaje kao nusproizvod proizvodnje sira. Predstavlja pravu riznicu minerala. Najzastupljeniji minerali su natrijum, kalijum, fosfor, magnezijum, kalcijum, kobalt, bakar i molibden. Surutkin protein sadrži sve esencijalne aminokiseline.
+
Želite brz i jak rastmišića i mišićne snage, punoću i čvrstoću mišića? Za vas smo pripremili nešto posebno - Creatine CreaPure  500 gr.

Natural Pack - poruči odmah


Odmah ćemo vam reći da je odgovor na to pitanje NE.

Sve studije ukazuju na to da je tradicionalno vežbanje daleko efektivnije i bolje od elektro stimulacije i da se pomoću struje postižu mizerni rezultati.

Stvar je u tome što se mišićna vlakna moraju pocepati kako bi se mišići povećali i kako bi ojačali, a to se može postići samo podizanjem velikih težina i rađenjem teških vežbi. Elektro stimulacija pomera mišiće, ali u toliko blagoj meri da se rezultati jedva mogu videti.

Takođe, skidanje masti ne može se tek tako ostvariti, bez aktiviranja čitavog tela. Potrebno je da aktivirate čitavo svoje telo i da utrošite više kalorija nego što unesete kako biste smršali, a elektro stimulacija će sagoreti toliko beznačajan broj kalorija da to nećete ni primetiti.

Dakle, ne bacajte pare na ove proizvode, već uplatite termin u teretani i ne budite mrzovoljni i lenji već aktivni i jedino tada ćete ostvariti svoje ciljeve.

 

Tags: elektrostimulator
Copyright © 2019, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.