Krosfit za početnike

Krosfit za početnike

Krosfit je poznat po intenzivnim vežbama, zaluđenim fanovima i načinu da se dođe do savršeno isklesanih trbušnjaka. Ove stvari morate znate pre nego što se u njega upustite.

Ovo su neka od najčešćih pitanja:


Pro Pack

 

Pro Pack

Xplode Pro paket namenjen je profesionalnim vežbačima. Iskoristite paketnu cenu za 4 vrhunska preparata iz linije Xplode Nutrition za samo 9999 Din.

100% Whey 2 kg   +   Casein 2 kg   +   BCAA 8:1:1 300 gr   +   Creatin creapure 500 gr

Pro Pack - poruči odmah


1. Gde početi Krosfit?

Specijalne prostorije za Krosfit su jedina sigurna opcija – treninzi u vašoj lokalnoj teretani jednostavno nisu vredni truda. Opremljene prostorije će imati adekvatnu opremu kao i iskusne instruktore koji vas mogu uputiti.


2. Za koga je Krosfit?

Za ambiciozne. Svi koji ga se late treniraju da postanu ozbiljni sportisti. Sistem vežbi napravljen je tako da uvek postoji neki aspekt koji može da se poboljša i unapredi.


3. Hoće li vas Krosfit isklesati?

Krosfit ne pravi trbušnjake za pet minuta. Vaše telo prvo mora da postane savršen sklad mišića, snage i kondicije. Zato u Krosfitu imate kombinaciju dizanja tegova i jakih kardio vežbi od kojih brzo gubite masne naslage.


4. Da li vam je potrebna oprema za Krosfit?

Ništa sa čim se već nista susretali u teretani. Ako ste novi u svetu teretane – savetujemo vam da se upoznate sa šipkom, girjom, ručnim tegovima. Takođe, nije na odmet imati bandažere za ručne i nožne zglobove, kako biste iz zaštitili tokom prvih treninga.


5. Koje su najčešće greške kod početnika?

Nestrpljivost. U početku Krosfit je “zaradio” reputaciju treninga koji je spor i koji vas čini sklonog povredama. Rad sa stručnjacima će umanjiti šansu da se povredite, ali prvo morate ostaviti vaš ego na ulaznim vratima hangara.

Poštujte proces, nemojte da “trčite” pre nego što naučite da “hodate”!

 

Tags: crossfit, krosfit
Copyright © 2020, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.