Najbolje vežbe za mršave muškarce

Najbolje vežbe za mršave muškarce

Ako ste mršavi i ako želite da povećate mišićnu masu, onda radite ove vežbe...

U većini slučajeva, muškarci se trude da smanje svoju kilažu i da dobiju što više definicije na svojim mišićima, ali mi smo ovoga puta odlučili da se okrenemo mršavim momcima.

Veliki broj ljudi ima problema sa manjkom kilograma, pa oni na sve moguće načine pokušavaju da povećaju svoju masu i da dobiju na težini. Iako ovo zvuči kao lak posao, to baš i nije tako jednostavno.

Prva stvar na koju se morate fokusirati jeste ishrana. Morate konzumirati visoko proteinsku hranu kako bi pravilno hranili vaše mišiće koji će onda lakše rasti.

Naravno, trening je sledeća stvar na koju morate obratiti pažnju. Zato smo odlučili  da vam predstavimo vežbe koje morate raditi ako ste mršavi, jer su ove vežbe dokazano najbolje za povećanje mišićne mase.


100% Whey protein

100% Whey Protein

100% Whey protein kompanije Xplode Nutrition je brzorastvarajući, instant protein iz surutke, koji se smatra jednim od najkvalitetnijih izvora proteina u ishrani.

Odaberite jedan od 4 vrhunska okusa:

Čokolada | Jagoda | Lešnik | Vanila

Brza dostava širom Srbije ☎ +381 64 429 1118

100% Whey Protein - poruči odmah


1. Benč

Podizanje iz benča je odlična vežba za vaše grudi i pomoćiće vam da za kratak vremenski period povećate vaše grudne mišiće, ali i mišiće vaših ruku. Trudite se da radite manji broj ponavljanja sa većim težinama kako biste ubrzali proces povećanja mišića.


2. Zgibovi

Ako ste mršavi, verovatno zgibove možete lakše da radite nego krupniji muškarci. Zbog toga ne bežite od vratila i trudite se da radite šire zgibove kako bi opteretili leđnje mišiće koji će uticati na povećanje vašeg izgleda. Ako redovno budete radili zgibove, vremenom ćete dobiti V izraz o kojem svi muškarci maštaju.


3. Presa za noge

Presa za noge je odlična jer vam omogućava da maksimalno opteretite vaše butine. Trudite se kao i kod benča i radite manje ponavljanja sa većim težinama i pazite da ne preterate sa težinom, jer su povrede kolena česta pojava.


4. Podizanje bućica

Bućice su neizbežne i pomoćiće vam da ojačate i povećate vaše ruke. Posebnu pažnju posvetite tricepsu, jer je to veći mišić ruke i ako njega povećate, onda će vam ruka izgledati veće.


5. Mrtvo dizanje

Ovo je odlična vežba za leđa koja će vas ojačati i koja će vam pomoći da vaš gornji deo tela postane veći i izdržljiviji.

 

Copyright © 2020, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.