Najlakši način da očistite telo od toksina

Najlakši način da očistite telo od toksina

Ako želite da se detoksirate i da pomognete vašem telu da bude zdravije i dugovečnije, onda uradite ovu proceduru...

Zbog loše ishrane i različitih hemijskih preparata koje koristite, vaše telo vrlo lako može biti prezasićeno toksinima i drugim otrovima koji štete vašem zdravlju i skraćuju vam život. Zbog toga je vrlo važno da povremeno čistite vaše telo od toksina.

Postoje različite metode i dijete koje dovode do detoksikacije, ali mi vam nudmo najprirodnije i najlakše rešenje ovog problema.


Whey protein 2kg + BCAA Glutemine 500gr

VOLUME PACK
Xplode Volume paket za povećanje volumena mišića.

100 % Whey protein 2 kg  +  BCAA Glutamine 500 gr

100% Whey protein iz surutke spada u proteine sa vrlo visokom biološkom vrednošću, a to znači da se brzo apsorbuje. Zato, za razliku od sporije apsorbujućih proteina, iz mleka i jaja, on treba da se uzima u manjoj količini, u kraćem periodu pre i posle treninga, a u kombinaciji sa proteinima iz mleka ili jaja može da pokrije potrebe za proteinima tokom celog dana.

BCAA + GLUTAMINE je idealno rešenje za ljude koji žele da povećaju mišićnu masu i snagu bez povećanja masnog tkiva. Ovaj preparat pomaže u sagorevanju masti, povećava kondiciju, snagu i izdržljivost, pomaže rastu čiste mišićne mase i ubrzava metabolizam.

PORUČI


Prva stvar koju morate raditi jeste da pijete iskjlučivo vodu. Izbacite sve gazirane sokove, napitke koje sadrže šećer i naročito alkohol i samo pijte vodu. Voda pomaže da se toksini bolje izbace iz organizma preko urina i znoja.


Fizička aktivnost je takođe od ključnog značaja jer se toksini putem znoja izbacuju, a cirkulacija se poboljšava što dovodi do bržeg čišćenja organizma.


Ishrana mora da bude blaga i da se najviše sastoji od povrća, jer povrće u sebi sadrži elemente koji vezuju toksine za sebe i na taj način ih iliminišu iz tela.


Probiotici su takođe važni i postarajte se da ih unosite u telo putem tableta ili jogurta. Oni će poboljšati crevnu floru i izbaciti toksine iz stomaka.


Na kraju, koristite komzetičke preprarate i sapune koji su napravljeni od prirodnih sastojaka i koji ne sadrže hemikalije.


Ako ovo budete radili 7-10 dana, vaše telo će eliminisati sve štetne i nepotrebne toksine.

 

Tags: detoksikacija, toksini
Copyright © 2020, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.