Najveća greška u dodavanju mišićne mase

Najveća greška u dodavanju mišićne mase

Svi oni koji idu u teretanu imaju jedan cilj, a to je dodavanje mišićne mase. Kada dižemo tegove i radimo naporne vežbe, mi tako cepamo mišićna vlakna, koja posle postaju veća i snažnija. Međutim, ljudi često zaboravljaju da je ishrana vrlo bitan faktor u treningu, pogotovo ako vam je cilj dodavanje mišićne mase.

Da bi mišići porasli, oni moraju da se hrane i da dobijaju potrebnu energiju i hranljive sastojke. Ako im to ne pružite, onda nećete postići nikakve efekte. Zbog toga je ishrana veoma važna i zato morate voditi računa šta jedete i čime hranite svoje mišiće.


Whey protein 2kg + BCAA Glutemine 500gr

VOLUME PACK
Xplode Volume paket za povećanje volumena mišića.

100 % Whey protein 2 kg  +  BCAA Glutamine 500 gr

100% Whey protein iz surutke spada u proteine sa vrlo visokom biološkom vrednošću, a to znači da se brzo apsorbuje. Zato, za razliku od sporije apsorbujućih proteina, iz mleka i jaja, on treba da se uzima u manjoj količini, u kraćem periodu pre i posle treninga, a u kombinaciji sa proteinima iz mleka ili jaja može da pokrije potrebe za proteinima tokom celog dana.

BCAA + GLUTAMINE je idealno rešenje za ljude koji žele da povećaju mišićnu masu i snagu bez povećanja masnog tkiva. Ovaj preparat pomaže u sagorevanju masti, povećava kondiciju, snagu i izdržljivost, pomaže rastu čiste mišićne mase i ubrzava metabolizam.

PORUČI


Tu sada dolazimo do glavnog problema, donosno greške koju veliki broj muškraca pravi kada završi sa treningom. Sigurni smo da većina vas posle treninga ode pod tuš, presvuče se i ode svojoj kući. To je glavna greška koju pravite, a evo i zašto.


Kada završite sa treningom, vaši mišići su izmoreni i iscrpljeni,a mišićna vlakna koja su pocepana traže hranu kako bi se oporavila. Upravo u tom trenutku je najbitnije da unesete hranljive sastojke u telo kako bi vaši mišići rasli. Ako jedete tek kada dođete kući, tada će proći dosta vremena i vaši mišići se neće dovoljno dobro oporaviti. Zato je važno da posle završenog treninga popijete proteinski šejk.

Uz pomoć šejka ćete u telo uneti vodu, koja je vrlo važna, ali i izobilje proteina i hranljivih supstanci koje će nahraniti vaše mišiće i koji će momentalno početi bolje da se razvijaju.

Ako pijete Whey proteine, obavezno ih mešajte sa vodom, jer će se oni tako odmah absorbovati u vašem telu i brže ćete ih svariti. Ako posle svakog treninga pijete proteinske šejkove i kod kuće dobro jedete, videćete da ćete dobiti mišićnu masu u vrlo kratkom periodu.

 

Tags: mišićna masa, whey protein, Proteinski šejk
Copyright © 2019, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.