Najzgodnija 63-godišnjakinja i njen način ishrane

Bez konkurencije nazgodnija žena koja proživljava svoju sedmu deceniju života, američka je manekenka, model i glumica Christie Brinkley, po čijem izledu teško da iko na svetu može i pomisliti da ima pune 63 godine.

Ova majka troje djece koja je u karijeri zaradila više od 100 miliona dolara zahvaljujući svom glavnom adutu - lepoti, jedna je od glavnih dama modela koje su i ove godine iznijele kampanju kupaćih kostima za novu sezonu, a njene fotografije su objavljene u čuvenom Sports Illustratedu.

Ne treba ni spominjati da su svi sa nevjericom gledali fotografije i pokušavali shvatiti da Christie Brinkley zaista ima 63 godine. Zbog svega toga, s javnošću je podelila neke svoje tajne dobrog izgleda bez obzira na godine.

Poručila je da ne drži dijete već jednostavno godinama ima pravilan i zdrav način ishrane, što je upravo ono na šta stručnjaci stalno podsjećaju da je najbolji način. Ističe da se fokusira na to da joj je ishrana uravnotežena, odnosno da konstantno vodi računa o tome da joj obroci sadrže kako ugljikohidrate, tako i proteine i dobre masnoće.

Njoj je doručak posebno važan obrok u danu, dan započinje sa toplom vodom i limunom, sa čestim dodacima u vidu meda i kajenskog bibera (verzija čijija). Sam doručak se sastoji od sezonskog voća, žitarica, orašastih plodova i čija sjemenki, dok joj nekada proteinske verzije doručka obično budu bazirane na omletu sa špinatom i gljivama. Uz to, kozije mlijeko je sastavni dio doručka.

Da je vremenom uspela i svoju porodicu naučiti na zdrav način ishrane, govori i to da im je posebno omiljen tost sa avokadom, koji je inače poznat kao odličan izvor preporučenih, nezasićenih masnih kiselina.

Copyright © 2022, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.