Napadnite svoje slabe tačke

Napadnite svoje slabe tačke - Xplode Nutrition

A ko bi i želeo. Ko želi da se posveti nečemu što poput neuzvraćene ljubavi razotkriva njegove slabosti?

“Za odluku da nadjačate sopstvenu slabu tačku potrebna je velika hrabrost”, jednom je primetio Arnold Švarceneger. Kao bodibilder u usponu Arnold je odsekao donji deo trenerke kako bi otkrio svoje relativno sitne listove. Želio je da se suoči sa sopstvenom slabošću, odlučan da je ispravi.

Ako trenirate u teretani, vaša slabost se najverovatnije krije u lošoj fleksibilnosti ili nogama koje su slabo razvijene u odnosu na gornji deo torza. Ili ste možda u stanju da bez mule pretrčite polumaraton, ali nikako ne možete da istrčite 100 metara ispod 16 sekundi.


Hyper Mass Pack

Hyper Mass Pack

Xplode Hyper Mass paket za bolju mišićnu masu i snagu. Iskoristite paketnu cenu za 3 vrhunska preparata iz linije Xplode Nutrition za samo 3999 Din.

 

CREAMASS 2kg + TAURINE 300gr + CREATTACK 500g

Hyper Mass Pack - poruči odmah


“Gravitiramo aktivnostima koje nam pružaju najmanje problema”, kaže Stark. Odvedete li ih u teretanu, većina muškaraca će se uhvatiti za tegove, dok će žene krenuti na jogu. “A zapravo bi trebalo da bude obrnuto.”

Ako se fitnes može razdvojiti na brzinu, izdržljivost, snagu i fleksibilnost, onda bi trebalo da na svaku njegovu komponentu nedeljno potrošiti jednako vremena. Međutim, da biste na taj način protresli svoj trening, dajte prioritet slaboj točki dok je ne dovedete na zadovoljavajući nivo.

U Džonstonovoj teretani svakih šest nedelja okupljaju se treneri kako bi međusobno procenili stanje. U većini slučajeva, deo tela koji najviše “zaostaje” jesu noge.

“Mnoge muškarce pri pomisli na trening za noge hvata panika. Razlog je jednostavan – brutalni su”, kaže Džonston. Za takve likove relativno učestali treninzi srednjeg intenziteta su bolji izbor nego jedan žestok trening nogu nedeljno.

“Uz lakše treninge mišići neće baš narasti, ali će im to pokazati da su u stanju da odrade trening nogu. Sa ovakvim pristupom 95 odsto muškaraca napreduje.”


Program koji cilja vaše slabosti rezultiraće i neočekivanim profitom, kaže osnivač Original Bootcampa Čif Brabon, dugoprugaš koji u posljednje vreme izvodi mnogo sprintova otkad je shvatio da su mu oni slaba tačka. “To je generalno poboljšalo moje trčanje, a ne samo sprint”, kaže Brabon. “Osim toga, promenilo je način na koji moja muskulatura reaguje na stimulans. Sada sam u stanju da nabacim masu ne skupljajući salo istovremeno, a to pre nikada nisam mogao.”

 

Tags: motivacija, vezbanjeSportisti: Arnold Schwartzenegger
Copyright © 2020, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.