"Planina" pobednik takmičenja Arnold strong classic 2020

"Planina" pobednik takmičenja Arnold strong classic 2020

Haftor Julius Bjornson stekao je svetsku slavu u seriji „Igra prestola“ u kojoj tumači ulogu "Planine". Haftor je veome uspešni Strongman takmičar i jedan od najsnažnijih ljudi na planeti, a zbog svoje snage i veličine dobio je ovaj popularni nadimak koji ga prati i u seriji.

Haftor je veliki deo svog života posvetio ozbiljnim i zahtevnim treninzima koje primenjuje svaki dan. Njegov trening od njega zahteva da svaki dan po nekoliko sati radi neverovatno zahtevne vežbe koje uključuju podizanje velikih težina.


Casein

Casein

Casein formira gel u stomaku i omogućava dugotrajni proces otpuštanja amino kiselina u krvotog, čime se obezbeđuje bolja apsorpcija. Ovo otpuštanje amino kiselina može trajati i po nekoliko sati.

Što se Caseina tiče on je protein izbora pred spavanje upravo zbog njegovog svojstva laganog oslobađanja aminokiselina u krvotok.

Velika prednost Caseina u odnosu na Whey protein je to što dramatično usporava proces razaranja proteina. Poznato je da rast mišića zavisi od balansa raspada i sinteze proteina.

Casein - poruči odmah


Ovoga puta, Haftor je uspeo da ponovo pobedi na prestižnom Arnold Strongman Classic takmičenju i da postane šampion treći put za redom, što ga čini apsolutnim rekorderom. Iako je u svim disciplinama dominirao, najzapaženiji trenutak takmičenja bilo je mrtvo dizanje, gde je Haftor uspeo da podigne 465 kilograma.

Čak je i legendarni Arnold Švarceneger, po kojem je takmičenje dobilo naziv, rekao da je Haftor impresivan i da će zauvek ostati upamćen u istoriji ovog sporta.

Pogledajte pobednički krug i na koji način je "Planina" uspeo da odnese šampionsku titulu.

Pogledajte video:
 

Sportisti: Haftor Julius Bjornson
Copyright © 2023, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.