"Planina" pobednik takmičenja Arnold strong classic 2020

"Planina" pobednik takmičenja Arnold strong classic 2020

Haftor Julius Bjornson stekao je svetsku slavu u seriji „Igra prestola“ u kojoj tumači ulogu "Planine". Haftor je veome uspešni Strongman takmičar i jedan od najsnažnijih ljudi na planeti, a zbog svoje snage i veličine dobio je ovaj popularni nadimak koji ga prati i u seriji.

Haftor je veliki deo svog života posvetio ozbiljnim i zahtevnim treninzima koje primenjuje svaki dan. Njegov trening od njega zahteva da svaki dan po nekoliko sati radi neverovatno zahtevne vežbe koje uključuju podizanje velikih težina.


Whey protein sa Steviom

Whey protein sa Steviom

Whey protein sa Steviom kompanije Xplode Nutrition je blend protein, mix 3 vrste proteina i to whey proteina concentrata 80%, caseinata i soja isolata.

Odlično formulisan sa sadržajem enzima za varenje, kao i prirodnim zaslađivačem Stevia. Organizmu obezbeđuje blokove aminokiselina koje se ugrađuju u mišićno tkivo.

Whey protein sa Steviom


Ovoga puta, Haftor je uspeo da ponovo pobedi na prestižnom Arnold Strongman Classic takmičenju i da postane šampion treći put za redom, što ga čini apsolutnim rekorderom. Iako je u svim disciplinama dominirao, najzapaženiji trenutak takmičenja bilo je mrtvo dizanje, gde je Haftor uspeo da podigne 465 kilograma.

Čak je i legendarni Arnold Švarceneger, po kojem je takmičenje dobilo naziv, rekao da je Haftor impresivan i da će zauvek ostati upamćen u istoriji ovog sporta.

Pogledajte pobednički krug i na koji način je "Planina" uspeo da odnese šampionsku titulu.

Pogledajte video:
 

Sportisti: Haftor Julius Bjornson
Copyright © 2020, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.