Renesansni udarci u Firenci

Renesansni udarci u Firenci - Xplode Nutrition

Renesansa boksa u Teatru Verdi u Firenci, zanimljiva pripovijest, sjajna predstava plemenite umetnosti, ali i poruka koja govori zdravoj i društvenoj prekretnici Boksa, uključujući sportiste, žene, decu i starije osobe, izraženi neposrednim jezikom, ističu izbor sportskog života, filozofiju, obrazovanje, znanost i medicinsku praksu.

6. Februara 2019, sponzorirani od strane Grada Firenze, održali su se boks mečevi na izuzetnoj lokaciji, Teatro Verdi koji je već 30-tih vidio prve bokserske borbe u Firenci i usredotočen je na glavni događaj polufinala za naslov Ebu 10.

Naš bokser Predrag Jevtić sinoć je u teškoj kategoriji (cruiserweight division) pobedio talijanskog boksera Pietra Cappellia i tom pobedom završio na 269 mestu svetske lestvice sa skokom od čak 595 mesta.

Naše velike čestitke Predragu, članu Xplode Nutritiona, sa željom da samo tako nastavi da marljivo trenira i pobede će doći same.

Xplode Team 
 


 

Pogledajte meč


Muscle Pack

Muscle Pack

Muscle paket - dopunite svoje mišiće proteinima, aminokiselinama i energijom. Iskoristite paketnu cenu za 3 vrhunska preparata iz linije Xplode Nutrition za samo 6.099,00 Din.

100% Whey 2 kg + Creattack 500 gr + L-Glutamin 300 gr

Muscle Pack - poručite odmah

 


Pripreme prije meča, pogled iza kulisa...

Credit: Renata Romagnoli

Tags: boks, Firenca, cruiserweight divisionSportisti: Predrag Jevtić
Copyright © 2020, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.