Šta pokloniti zaljubljenicima u fitness?

Ljubitelji fitnessa, rekreativci i profesionalci, zbog same prirode onoga čime se bave, sasvim očekivano po celi dan razmišljaju o ishrani, vežbanju, potrebnom odmoru i svojoj telesnoj formi uopsteno. Baš zbog svega toga, kupovina poklona takvim osobama mogla bi biti uveliko olakšana i svaki poklon bi mogao imati dvostruki efekat, mnogo bolji nego što bi to mogao postići neki drugi “obični” poklon.

U nastavku donosimo nekoliko preporuka za najbolje poklone ljubiteljima fitnessa s kojima sigurno nećete pogriješiti.

6. Bilo koji drugi deo opreme za teretanu (rukavice, kaiš, trenerka, gurtne, steznici...)

Svi "gym fanatici" će svaki od ovih poklona jako ceniti, te će vas se setiti svakog puta kada odu trenirati (a treniraju jako često). To što će pored svega među društvom pohvaliti vaš smeli izbor poklona i što ćete pokupiti "dodatne poene", to je tek priča za sebe. Jednostavno, teško je napraviti promašaj u tome, i svaki takav poklon je odličan poklon.


5. Sportska torba

Ono što svima treba, s čim se vežbači “druže” svakoga dana je njihova torba za trening. Ako bi upravo ona bila poklon, nema sumnje da će svaki pogled na nju biti ujedno i podsećanje na osobu koja je poklonila.

4. Majice sa bodybuilding porukama

Zamah fitness industrije koji prati povećanje popularnosti fitnessa u svijetu, rezultirao je i sa pokretanjem velikog broja brendova odeće specijalizovane za vežbanje. Neka majica tog tipa sa kreativnim porukama, mogla bi biti pun pogodak.

3. DVD film Generation Iron

Možda i najjača motivacija bodybuilderima koja postoji, okvirena je u oklop DVD-a legendarnog Generation Iron filma. U njemu su glavne uloge svi najveći bodybuilderi današnjice, a tu je i opcija kupovine “Pumping Iron” filma u kom je ipak glavna uloga data velikanima "zlatne ere" čiji sam spomen svim vežbačima budi veliku pažnju i poštovanje.

2. Članarina teretane

Još jedna stvar koja uvijek treba ljubiteljima fitnessa je članarina u teretani. Ipak, ovdje treba biti pažljiv jer su momci obično emocionalno vezani za svoju teretanu, naviknuti su na isto okruženje i iste drugove, pa bi ovaj poklon mogao doći u pravo vrijeme kada kroz priču osetite da bi im prijala promena.

1. Whey protein

Možda zvuči otrcano i čudno, ali kupovina whey proteina je verovatno i najbolji mogući poklon kog jedan vežbač može dobiti. To je suplement koji uvek treba, a kada draga osoba to pokloni, radi se o mnogo većem znaku pažnje nego što to deluje samo po sebi. Radi se o znaku bezuslovne podrške, odobravanju i spremnosti na pomoć, ili barem će to tako zavisnik o željezu protumačiti. smiley

 

Copyright © 2022, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.