5 top čokoladnih proteinskih smoothia

5 top čokoladnih proteinskih smoothiaКada je reč o žudnji za hranom, čokolada je na vrhu liste. Naravno, malo čokolade i nije loša stvar. U stvari, čokolada ima nekoliko zdravstvenih prednosti zbog svojih antioksidativnih svojstava. Medical News izveštava da su neke studije pokazale da bi čokolada mogla sniziti nivo holesterola i sprečiti pad memorije. Zašto nam onda lekari ne govore da jedemo čokoladu svaki dan?

Kako se pripremiti za zimu

Pripreme za zimu Xplode NutritionMogućnost da normalno funkcionišemo u svojim svakodnevnim aktivnostima, radimo, hranimo se, budemo fizički aktivni i izloženi brojnim štetnim uticajima, a ostanemo zdravi, najviše zavisi od normalnog funkcionisanja našeg imunog sistema.

WHEY PROTEIN - IDEALNA DOPUNA?

Sama surutka predstavalja produkt proizvodnje sira, tečne konzistencije, blago zelenkaste boje, specifičnog ukusa.Whey protein u prahu dobija se iz tečne surutke procesom mikro ulta filtracije, kojim se separatiše čist protein od viška laktoze i masti (nepotrebnih za većinu ljudi, naručito u toj koncetraciji) i pri niskim temperaturama koje ne dovode do uništavanja proteina.

Manje ili više ponavljanja za izgradnju mišića?

Vežbači obično veruju da se serijama sa manjim brojem ponavljanja posebno povećava snaga, a da se kroz serije sa nešto većim brojem ponavljanja grade mišići. Međutim, postoje brojna naučna istraživanja koja su pokazala da nije ništa tako crno i belo kako se misli.

Naučno istraživanje broj 1

Copyright © 2022, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.