Snažna pojava

Snažna pojavaBez obzira koliko snažno trenirate, kada je reč o rukama ključna stvar je selekcija. Veliki broj vežbača nije dovoljno svestan važnosti pravilnog izbora vežbi kada je reč o treningu za ruke.

Gde grešite kada radite biceps?

Gde grešite kada radite biceps?Bicepsi nisu samo sinonim poziranja već i vežbanja, čak i nakon godinu dana provedenih u teretani još uvek ćete slušati, čitati o pregibima koje nastojite da unapredite. E pa nemojte, ovaj članak je upravo za vas jer sigurno radite neku od sledećih grešaka:

Njegovo Veličanstvo Biceps

Njegovo Veličanstvo Biceps - Xplode NutritionSvi znamo da bicepsi čine mali postotak sveukupne mišićne mase, ali i imaju neproporcionalnu važnost u odnosu na nju. Bicepsi su mišići koji privlače jednaku pozornost kako laika, tako i iskusnih bodybuildera. Svi koji su vidjeli legendarni “Pumping Iron” znaju o čemu je reč.

IGYG metod za veće bicepse

IGYG metod za veće bicepse - Xplode NutritionUkoliko već neko vreme pratite standardni recept sa 8-12 ponavljanja u svakoj vežbi za biceps i triceps, možda je vreme za malu promenu. Da bi vaše ruke nastavile da rastu i kako biste konstatno napredovali u teretetani, nije bitno samo da menjate vežbe, broj ponavljanja i optrećenje na vašim treninzima, već morate da trenirate sa većim intenzitetom. Zbog toga vam predstavaljamo IGYG metod.

Razvijte jake ruke!

 Da li ste zadovoljni veličinom vaših bicepsa? Drugo pitanje: Zašto niste? Opustite se, ovo su ciljana pitanja. Jedini način da odgovorite sa “da” na prvo pitanje podrazumeva ili da ste žensko ili instruktor joge

Nabacite masu uz ovih 8 vežbi

Nabacite masu - Xplode NutritionLako je pretpostaviti da mišići rastu dok podižete tegove. Prava istina je da je podizanje tegova samo deo mnogo šireg procesa. Zapravo, kad spustite tegove na pod, telo tek počinje biološki proces potreban za nabacivanje mase. Predstavljamo vam najbolje vežbe koje će od vas napraviti pravu “planinu”:

Prednosti superserija

Superserije - Xpolode NutritionZahvaljujući njima, dobićete više mišića za kraće vreme i uz manji utrošak energije, čak i uz manje dosađivanja. Vi verovatno već znate u čemu je štos kod superserija: umesto da izvedete sve predviđene serije jedne vežbe pre nego što pređete na drugu, vi jednu za drugom izvodite serije različitih vežbi uz kratak predah.

8 najboljih vežbi koje sigurno ne radite

Fitness stručnjaci strogo preporučuju dorađivanje i menjanje trening programa svakih 4 do 6 sedmica, a sve zbog jedne vrlo jasne pojave, a to je privikavanje mišićnih vlakana na stalno iste izazove. Kako bi u svoj trening uneli novosti i na taj način probudili svoje "uspavane" mišiće terajući ih na nastavak brzog rasta, navest ćemo nekoliko ideja, misleći pritom na vežbe koje skoro pa sigurno ne izvodite.

Pages

Copyright © 2022, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.