ŠTA JE ZAPRAVO BODYBUILDING!!!

Bodybuilding je proces maksimizacije mišićne hipertrofije (mišićnog rasta) kroz kombinaciju treninga opterećenje (treninga sa bučicama), adekvatnog kalorijskog unosa hrane i odmora (regeneracije) kao triju najvaćnijih komponenata bodybuildinga.

WELLNESS FITNESS

Uvod Kategorija wellness fitness je osmišljena za žene koje žele da razviju građu koja je manje mišićava, pomalo atletska i estetski privlačna sa blagom disproporcijom gornjih i donjih udova , na taj način da su donji udovi jače razvijeni .

Najidealnija dužina trajanja treninga

Kada govorimo o dužini trajanja treninga, moramo da naglasimo da duži trening neće obezbediti veće mišiće. Činjenica je da ljudsko telo veoma složeno i da se u njemu svakodnevno vodi na hiljade hemijskih procesa. Takođe, poznato je da su za pravilno funkcionisanje organizma u velikoj meri odgovorni hormoni.

XPLODE CLASSIC 2017

8. Aprila 2017 godine u Theatro & Opera Madlenianum u Zemunu, održaće se drugi po redu Festival Bodybuildinga i Fitness-a sa početkom u 17h. U prepodnevnim časovima predviđen je seminar Bikinija i Bodybuildinga gde će vodeće svetske zvezde Bikinija i Bodybuildinga prezentovati pozinge. Takođe, govoriće o ishrani i treninzima. Nakon završetka, predviđen je banket za učesnike Festivala u foajeu Madlenijanuma. Želimo vam dobrodošlicu.

FANTASTIČNA KONKURENCIJA NA MR OLYMPIA 2016

Danas ćemo znati ko je pobednik Mr Olimpia-e 2016. Cerdic McMilan je pun hvale za Kevina Levrona koji se pojavio posle dugog niza godina ponovo na Mr Olimpia.
On je naglasio da treba poštovati ono što je Kevin Levron postigao u svojoj karijeri iako misli da nema šanse da pobedi. Takođe je pohvalio organizaciju ove godine, kao i fond nagrada.

Kortni King pobednik 2016 Bikini Mr Olympia

Veliko iznenađenje na MR OLYMPIA 2016. Kortni King је pobedila Ešli Kalvaser pobednicu Bikini Olympia 2015.
Ešli Kalvaser je uprkos očekivanjima da će osvojiti Olimpiju, pala na četvrto mesto.
Ipak, evo i liste u kategoriji Bikini Fitnes i koliko su zaradile prvih pet plasiranih.

ZAŠTO JE DOBAR BCAA 8:1:1 ?

BCAA čine leucin, izoleucin i valin. One su preko potrebne za održavanje mišića tokom fizičkog stresa i vežbanja. Istraživanja su pokazala da suplementacija sa BCAA može sprečiti nastanak umora usko regulišući priliv triptofana u mozak.

Pages

Copyright © 2022, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.