XPLODE CLASSIC 2017

8. Aprila 2017 godine u Theatro & Opera Madlenianum u Zemunu, održaće se drugi po redu Festival Bodybuildinga i Fitness-a sa početkom u 17h. U prepodnevnim časovima predviđen je seminar Bikinija i Bodybuildinga gde će vodeće svetske zvezde Bikinija i Bodybuildinga prezentovati pozinge. Takođe, govoriće o ishrani i treninzima. Nakon završetka, predviđen je banket za učesnike Festivala u foajeu Madlenijanuma. Želimo vam dobrodošlicu.

XPLODE NUTRITION NA SAJMU SPORTA BEOGRAD 2016

Ovogodišnji Sajam sporta okuplja preko 100 teritorijalnih sportskih saveza, 89 nacionalnih granskih saveza, najvažnije sportske visokoškolske ustanove i predstavnike najznačajnijih sportskih institucija u zemlji. Pored državnih sportskih saveza i komiteta, na Sajmu sporta, predstaviće se i mnogobrojni izlagači sportske opreme, suplemenata, ishrane, oporavka i rehabilitacije sportista.

USKORO IV BROJ ČASOPISA GYM GYM

USKORO IV BROJ ČASOPISA GYM GYM!!!

U pripremi je četvrti broj časopisa GYM GYM u izdanju Udruženja za razvoj i afirmaciju zdravog načina života GYM GYM ADVERTISING. 

U novom broju moći ćete da pročitate izveštaje sa Xplode Classic Sports Festivala iz Valjeva, zatim sa Državnog kupa Serbia Open, kao i Evropskog prvenstva u Španiji (Santa Sussana) koje je održano u Maju mesecu ove godine.

Pages

Copyright © 2022, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.