Najidealnija dužina trajanja treninga

Kada govorimo o dužini trajanja treninga, moramo da naglasimo da duži trening neće obezbediti veće mišiće. Činjenica je da ljudsko telo veoma složeno i da se u njemu svakodnevno vodi na hiljade hemijskih procesa. Takođe, poznato je da su za pravilno funkcionisanje organizma u velikoj meri odgovorni hormoni.

Marisela Grandić - Penjanje uz uže!

Penjanje po užetu vežbalo se u staroj Grčkoj kao deo „gimnastičkog treninga“. Grci su prepoznali vrednost penjanja i koristili ga kako bi postali jači. Galen za kojeg se smatra da je bio trener mnogobrojnih olimpijaca primjenjivao je penjanje po užetu u treningu svojih sportista.

Najbrža moguća dijeta!

Svaka brza dijeta ima brojne mane ali brze dijete su najpogodnije za periode posle praznika kratkih odmora i sličnih perioda kad dolazi do malog povećanja kilograma usled povećanog unosa kalorija i smanjenja potrošnje energije. Svaki praznik i slavlje po pravilu prate obilni kalorični obroci koji kod mn

ETHNO GYM

Od 17.11.2016 godine, možete u Fitness centrima ETHNO GYM na Zvezdari i Banjici kupovati proizvode XPLODE NUTRITION.

PREDNOSTI TRENINGA DO OTKAZA!

Kod treninga sa tegovima reč „otkaz“ se koristi da se opiše stanje kad ste u nemogućnosti da nastavite set vežbi zbog kratkotrajnog mišićnog otkaza. Neki ljudi misle da je otkaz kad mislite da ne možete uraditi dodatna ponavljana. To razmišljanje je pogrešno. Otkaz je kad zapravo dostignete tačku kad ne možete završiti ponavljanje.

SUPER FAT BURNER

Super Fat Burner preporučujemo sportistima i rekreativcima koji žele da ubrzaju proces gubitka suvišnih masti, naravno uz adekvatnu ishranu i program treninga. Ubrzava metabolizam masti, održava nivo šećera u krvi stabilnim, povećava razgradnju masti i suzbija prekomeran apetit.

Pages

Copyright © 2022, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.