DA LI ZNOJENJEM NA TRENINGU MRŠAVIMO VIŠE?

Omiljeni cilj treninga neiskusnih vežbača je “dobro se oznojiti” kako bi efekt treninga bio bolji. Verovatno je do takvog uverenja došlo nakon što su neki koji se mere pre i posle treninga uočili da imaju manje kilograma posle. Isto bi mogli postići i bez treninga: preznojavanjem u sauni...

USKORO - NOVO!!! L-ISOLEUCIN 100 Caps

Kao bitan nutrijent, izoleucin se ne sintetizuje u organizmu, zbog čega se mora konzumirati, obično kao sastavni deo proteina. U biljkama i mikroorganizmima, sintetizuje se preko nekoliko karika, počevši od piruvatne kiseline i alfa-ketoglutarata.

U ovu biosintezu su uključeni sledeći enzimi:

RAZMENA MATERIJA

Organizam funkcionise preko životnih aktivnosti ćelija, a za to ćelije moraju da se hrane. One se hrane iz hrane koja se prerađuje hemijskim materijama - fermentima i hormonima, Fermenti deluju na hemijsko pretvaranje hrane u elementarne hranljive materije, koje su neophodne ćelijama. Sada je poznato viöe od 3,5 hiljada fermenata, koji razlazu belancevine, masti i ugljene hidrate.

Suplementacija za početnike

Pravilno korišćenje suplemenata uvelike će pomoći poboljšanju vašeg zdravlja, performansama, a samim tim i vašeg fizičkog izgleda. Predstavljamo vam sedam suplemenata koji će vam pomoći u ostvarivanju ciljeva, kakvi god oni bili.
Copyright © 2022, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.