XPLODE CLASSIC SPORTS FESTIVAL "SELFIKON 2016"

Zahvaljuijemo se svim takmičarima koji su učestvovali na XPLODE CLASSIC SPORTS FESTIVALU „SELFIKON 2016“ i svima koji su doprineli da ova manifestacija uspe u našoj zemlji.

Po oceni stručnjaka iz zemlje i inostranstva XPLODE CLASSIC SPORTS FESTIVAL „SELFIKON 2016“ je do sada najbolje organizovano takmičenje u BODYBUILDINGU i drugim sportovima koji su činili Festival. Organizator će se truditi iz godine u godinu da postavlja nove standarde, a takmičarima ćemo se truditi da svake godine povećamo budžet za nagrade.

Posebnu zahvalnost dugujemo timu Xplode Nutrition i to: Marisela Grandic Ex Tolmacev, Andi Dabic Ifbb Austria, Teodora Dunja StevanovicJelena Djukic, Milica Kalinic Srba Lazic, Marko Milosevic, Sasa Dimitrijevic i Stojic Aleksandar koji su opravdali poverenje kompanije Xplode Nutrition. Nadamo se da ćemo i dalje nastaviti sa saradnjom, i na svetskim takmičenjima uzimati zlatne medalje.

Takođe, veliku zahvalnost dugujemo i Lepomir Bakic, koji je doprineo svojim iskustvom sa svetskih takmičenja, kako treba sve to da izgleda i koji je svojim prisustvom uveličao Festival. Hvala i onima koji nisu želeli da ovo uspe, jer su nam davali vetar u leđa svo ovo vreme da uspemo sa projektom XPLODE CLASSIC SPORTS FESTIVAL „SELFIKON 2016“

Tags: selfikon, Classic Sports FestivalSportisti: Marisela Grandić, Andi Dabić, Milica Kalinić, Srboljub Lazić, Saša Dimitrijević
Copyright © 2020, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.