XPLODE NUTRITION NA SAJMU SPORTA BEOGRAD 2016

Ovogodišnji Sajam sporta okuplja preko 100 teritorijalnih sportskih saveza, 89 nacionalnih granskih saveza, najvažnije sportske visokoškolske ustanove i predstavnike najznačajnijih sportskih institucija u zemlji. Pored državnih sportskih saveza i komiteta, na Sajmu sporta, predstaviće se i mnogobrojni izlagači sportske opreme, suplemenata, ishrane, oporavka i rehabilitacije sportista.

SRBA LAZIĆ Q&A

XPLODE Q&A - Srba Lazic

XPLODE Q&A - Srba Lazic 30 pitanja i odgovora Srbe Lazica, IFBB Physique takmicara i clana "Xplode team-a", koji zalaze u segmente sportskog nacina zivota, takmicarskih priprema i njegovih individualnih stavova po pitanju svega sto se tice njegovog lifestyle-a. Srba je dvostruki balkanski sampion za proteklu i tekucu godinu i 8. najbolje Physique telo Evrope.

IFBB PRVENSTVO SRBIJE U BODYBUILDINGU I FITNESS-u.

Savez Srbije za Bodybuilding, fitness, body fitness i aerobik je član Internacionalne Federacije za Bodybuilding i Fitness, која окuplja 196 nacionalnih federacija; priznat je i dotiran Мinistarstva omladine i sporta. I ove godine u Oktobru mesecu, tačnije 16.oktobra 2016 godine održaće se Prvenstvo Srbije u Bodybuildingu i fitnessu. Xplode Nutrition je generalni sponzor sa nagradama i obezbedio je za preko 20 kategorija dijetetske suplemente Xplode Nutrition. Takođe, Xplode Nutrition već zadnje tri godine učestvuje na svim prestižnim takmičenjima u zemlji u okviru IFBB Federacije, a od ove godine ima i svoj klub XPLODE TEAM koji će nastupiti na Državnom takmičenju u punom sastavu i to: Teodora Dunja Stevanović (Bikini Fitness), Milica Kalinić (Bikini Fitness), Barbara Armbruster (Fitness), Marko Milošević (Body Classic), Slobodan Grujičić (Body Classic) i Stefan Savić (Bodybuilding Juniori). Nadamo se da ćemo uspešno startovati u jesenjoj sezoni takmičenja.

ČETVRTI BROJ MAGAZINA GYM GYM U PRODAJI!

Predstavljamo vam četvrti broj Magazina Gym Gym koji je u prodaji od 12. Avgusta. Reč je o jedinstvenom i modernom Bodybuilding i Fitness magazinu koji je koncipiran na 52 kolorne strane tako da „pokrije“ gotovo sve sfere Bodybuildinga i Fitnessa kao i zdravog načina života.

USKORO IV BROJ ČASOPISA GYM GYM

USKORO IV BROJ ČASOPISA GYM GYM!!!

U pripremi je četvrti broj časopisa GYM GYM u izdanju Udruženja za razvoj i afirmaciju zdravog načina života GYM GYM ADVERTISING. 

U novom broju moći ćete da pročitate izveštaje sa Xplode Classic Sports Festivala iz Valjeva, zatim sa Državnog kupa Serbia Open, kao i Evropskog prvenstva u Španiji (Santa Sussana) koje je održano u Maju mesecu ove godine.

SRBIJA OPEN CUP 2016

Team Explode

Sinoć je završen Srbija Open Cup 2016 koji se održao u Beogradu u Domu sindikata u organizaciji IFBB Saveza Srbije. Članovi XPLODE NUTRITION TEAM-a izborili su 4 karte za polazak na evropsko prvenstvo koje se održava u Santa Suzani - Španija.

Srba Lazić - Novi član Xplode Nutrition tima

Srba Lazić

Srba Lazić je celog života u sportu. Fudbal , BJJ, BOKS su mu u krvi. Bodi-bildingom se aktivno bavi 9 godina, takmičarski od prošlog Državnog prvenstva (2014.)

Na Državnom prvenstvu uzeo je bronzu. Onda na proleće u Jaodini šesto mesto nazalost. Zatim na Kupu Srbije srebro, na Balkasnkom prvenstvu u Rumuniji zlato.

Copyright © 2024, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.