ZAŠTO JE DOBAR BCAA 8:1:1 ?

BCAA čine leucin, izoleucin i valin. One su preko potrebne za održavanje mišića tokom fizičkog stresa i vežbanja. Istraživanja su pokazala da suplementacija sa BCAA može sprečiti nastanak umora usko regulišući priliv triptofana u mozak.

Suplemnetacija koja se koristi pre i u toku vježbanja napravljena je da bi se poboljsao učinak. BCAA funkcionišu kao anabolički agensi i indikator štednje mišića, što dopušta telu da sagoreva masnoću,a ne mišić

Xplode Nutrition BCAA 8:1:1 je nova revolucionarna formula, dizajnirana tako da obične BCAA amino kiseline podignu na jedan viši nivo.
Sadrži novu formulu BCAA amino kiselina sa neverovatnim odmerom 8:1:1 = LEUCIN: ISOLEUCIN : VALIN.
Leucin je najvažnija od BCAA za stimulaciju mišića i sintezu proteina.
Podsticaj MPS (misicna sinteza proteina) za leucin je vrlo komplikovana, a uključuje i insulin-zavisni i nezavisni puteva.
Leucin može izazvati oslobađanje insulina neposredno, kao i kroz enzimske aktivacije.
Insulin je, ipak, aktivira specifične elemente potrebne za proizvodnju proteina iz mRNA .
Osim toga, leucin može poboljšati MPS izravnom aktivacijom specifičnih prevodnih elemenata, ili kroz inhibiciju prevodnih inhibitora (AMPK).
Leucin se takođe pokazao u sprecavanju gubitaka mišića i povećanje tolerancija na atrofiju kod starijih osoba zbog njihove smanjene MPS osetljivost na unetu obicnu hranu.

Holesterol je takođe jedan od USPUTNIH-proizvoda u i kod metabolzima (prerade) leucina ...Ova konstatacija i ne zvuči dobro s obzirom da je dobro poznato da je holesterol loša stvar i da je povezan sa mnogim kardio-vaskularnim oboljenjima.. U stvarnosti međutim je da su neki oblici holesterola neophodni za zdravlje!!!

Jedan od njih koji se javlja kao posledica upotrebe leucina i veoma je bitan kao sastavni deo stanične membrane, koja je neophodna za sintezu seksualnih hormona, uključujući testosteron koji je ključan za rast mišića i seksualnu podsticaj (želju).

Xplode Nutrition BCAA 8:1:1 se sastoji od najkvalitetnijih sirovina koje pružaju najbolju čistoću i vise nego extra rezultate.
Možete ga naći kod nas u pakovanju od 300g sa ukusom Kole.

Tags: BCAA, aminokiseline, dijeta, bikini, kardio trening, izoleucin
Copyright © 2020, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.