Za veće mišiće grudi

Za veće mišiće grudi

Ako želite da vam grudi budu veće i snažnije, onda je ovo savršeni trening za vas.


Muškarci jednostavno vole da rade na svojim grudima i da ih oblikuju, ali iako su vežbe za grudi veoma zastupljene i popularne to ne znači da se sve vežbe rade pravilno. 

Mi ćemo vam predstaviti 3 kratka saveta za grudi koje će vam donijeti željene rezultate. Morate biti uporni i vredni i pravilno raditi svaku vežbu i na taj način ćete najbolje stimulisati i oblikovati vaše grudne mišiće.


Pro Pack

 

Pro Pack

Xplode Pro paket namenjen je profesionalnim vežbačima. Iskoristite paketnu cenu za 4 vrhunska preparata iz linije Xplode Nutrition za samo 9999 Din.

100% Whey 2 kg   +   Casein 2 kg   +   BCAA 8:1:1 300 gr   +   Creatin creapure 500 gr

Pro Pack - poruči odmah


RADITE VESLANJE

Savijte se u pretklonu i veslajte sa šipkom kako biste ojačali gornje mišiće leđa. Vrlo je važno da ojačate taj deo tela kako bi održali dobar balans sa grudnim mišićima. Grudni mišići se neće previše razvijati kada su izloženi mišićnom disbalansu, stoga uvek vodite računa da ojačate i zadnji deo tog dela tela.


POTISAK ZA GRUDI SA TRX TRAKAMA

Zaboravite na trenutak leženje na benč klupi. Probajte sa gimnastičkim krugovima ili TRX trakama kao vid treninga suspenzije za bolje rezultate. Umesto standardnih pokreta sa bučicama vežbu potisak radite sa sopstvenom težinom kako biste aktivirali više pektoralnih mišićnih vlakana.


KORISTITE MANJI UGAO POTISKA

Većina vežbača pravi grešku kada različite varijacije benč presa radi pod previše okomitim uglom i tako transferišu veliku količinu stresa na prednje deltoide i ramena. Umesto toga vežbajte pod uglom od 20-25 stepeni kako bi pokreti bili direktniji i sigurniji.

 

Tags: Bench Press, mišići grudi, veslanje u pretklonu
Copyright © 2020, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.