Izgubite višak kilograma

Izgubite višak kilograma | Xplode NutritionLjudi širom sveta muče muku sa prekomernom telesnom težinom, što je stanje koje ponekad može dovesti do opšteg očaja i beznađa. Mnoge osobe se sa tim problemom bore godinama, a ponekad i čitav život, tako da ta borba nimalo nije laka i na to morate biti spremni ako se odlučite da se oprobate u tom poduhvatu.

Kraći put do većih mišića

Kraći put do većih mišića | Xplode NutritionSigurni smo da ste hiljadu puta videli različite elektro spravice koje navodno mogu da učine da dobijete telo iz snova, a da pritom ništa ne morate da radite.

Šta je UN dijeta - "Ujedinjene Nacije dijeta"

Šta je UN dijeta - "Ujedinjene Nacije dijeta"Pitali ste nas šta je UN dijeta i kako funkcioniše. Rešili smo da predstavimo kako ova dijeta funkcioniše i koje su njene prednosti. UN dijeta, iliti popularno "dijeta Ujedinjene Nacije", vodi zapravo poreklo od engleske reči “undiet”, što predstavlja negaciju dijete.

Renesansni udarci u Firenci

Renesansni udarci u Firenci - Xplode NutritionNaš bokser Predrag Jevtić sinoć je u super teškoj kategoriji (cruserweight) pobedio talijanskog boksera Pietra Cappellia i tom pobedom završio na 269 mestu svetske lestvice sa skokom od čak 595 mesta.

Kako ojačati ramena

Kako ojačati ramena - Xplode NutritionUđite u bilo koju teretanu i videćete dobro poznatu situaciju: muškarce kako „kukaju“ da ih bole ramena. „Čoveče, nekada sam bio snažniji. Podigao sam toliko i toliko, uradio sam nebrojeno trbušnjaka i sklekova, ali ramena me „ubijaju“ čoveče, „ubijaju“!

5 iznenađujućih izvora proteina

 Svi već manje više znaju da su meso, riba, jaja i mleko dobar izvor proteina. Ali verujemo da niste znali da su i ovih 5 namirnica dobar izvora proteina, pa ih slobodno uključite u Vašu ishranu.

Važnost BCAA aminokiselina

Važnost BCAA aminokiselina - Xplode Nutrition

BCAA čine leucin, izoleucin i valin. Sve tri su esencijalne aminokiseline, što znači telo ne može samo da ih sintetiše iz ostalih aminokiselina, nego ih nužno morate uneti hranom ili suplementacijom. BCAA čine 40% dnevne potrebe od ukupno 9 esencijalnih aminokiselina (ostale su: fenilalanin, treonin, triptofan, metionin, lizin i histidin). Osim toga, čine cca 35% mišićnog tkiva.

12 saveta za bolji trening

12 saveta za bolji trening - Xplode NutritionDonosimo Vam 12 jednostavnih saveta koji mogu poboljšati Vaš trening. Većina profesionalaca se pridržava ovih saveta, a ako ih već sve znate, nije na odmet da ih opet pročitete.

Pages

Copyright © 2019, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.