Proteinski keksi sa lešnikom

Proteinski keksi sa lešnikomAko je ono što vam je potrebno proteinska užina pre ili posle treninga, uz to ste i ljubitelji orašastih plodova – onda će ovi kolači sa lešnikom postati favorit vaše kuhinje.

Krosfit za početnike

Krosfit za početnikeKrosfit je poznat po intenzivnim vežbama, zaluđenim fanovima i načinu da se dođe do savršeno isklesanih trbušnjaka. Ove stvari morate znate pre nego što se u njega upustite.

Zašto jesti čokoladu zimi?

Zašto jesti čokoladu zimi?Svi znamo da čokolada popravlja raspoloženje i da pozitivno utiče na našu psihu, ali da li ste znali da čokolada koja u svom sastavu ima velike koncentracije kakaa a kakao poseduje i veće količine Vitamina D. Vitamin D je izuzetno važan za pravilno funkcionisanje tela, a najlakše ga dobijamo od sunca i sunčanja.

Piletina na indijski način

Piletina na indijski način Ručak ispod 400 kalorija: Da malo izbjegnete rutinu, napravite ovu ukusnu piletinu na indijski način (pileća shawarma) što je je odličan izbor za lagani ručak.

Koliko je važno trenirati vrat?

Koliko je važno trenirati vrat?Trening za mišiće vrata je važan zbog nekoliko aspekata. Kao prvo on je izuzetno značajan za one koji se bave kontaktnim sportovima, poput ragbija, američkog fudbala, hokeja i naravno svih borilačkih veština.

Pojas za teretanu

Pojas za teretanuVerovatno ste primetili dizače tegova kako pre svojih nastupa vežu pojaseve oko struka i pitali se da li je vredno uložiti novac u ovaj rekvizit za treninge u teretani.

Jogurt dijeta

Jogurt dijetaJednostavna, zdrava i sa povoljnim delovanjem na probavu, jogurt dijeta je preporučljiva svima, osim osobama koje su alergične na mlečne proizvode.

Pages

Copyright © 2020, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.