Najmodernija proizvodnja za najbolji kvalitet

Fleksibilnost i efikasnost
U XPLODE-u se uvek trudimo da poboljšamo proizvodne procese. Svaki zaposleni u XPLODE-u koristi svoje znanje da pomogne razvoju kompanije. Visok proizvodni intenzitet i stepen automatizacije procesa omogućavaju najveću fleksibilnost i efikasnost uz jasno razdvajanje proizvodnih pogona.
Transparentnost i efikasnost
U isto vreme, XPLODE stremi najvecem stepenu transparencije za svoje zaposlene i kupce. U tu svrhu se svi ciljevi, procesi i podaci u okviru preduzeća nepresano proveravaju, objavljuju i poboljšavaju kada je to moguće. Stalni razvoj i modernizacija naših proizvodnih postrojenja je pri tom temelj našeg uspeha.
Preparati
Svi preparati su dobijeni iz prvoklasnih sirovina od vodećih svetskih proizvođača, a od skoro imamo i zvanično pravo distribucije CREAPURE patentiranog kreatina od strane Nemačkog proizvođača AlzChem iz Trostberga, sa kojim ima potpisan ugovor o distribuciji proizvoda za Srpsko tržište.
Svi proizvodi su prošli detaljne analize kod Instituta za javno zdravlje Dr Milan Jovanović Batut i Vojno Medicinske Akademije u Beogradu. Takođe, svaki proizvod poseduje Rešenje Ministarstva Zdravlja Republike Srbije i upisan je u bazu podataka.

Tags: proizvodnja suplemenata, Xplode Nutrition, protein, kreatin, haccap, iso 9001, ministarstvo zdravlja srbije, whey protein, creatine, BCAA, glutamine, gainer, bodybuilding, fitness
Copyright © 2024, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.