3 kućne vežbe

3 kućne vežbeNe možete da idete u teretanu? Opustite se. Ove 3 jednostavne vežbe mogu da sagore masne naslage momentalno, a najbolje od svega je to što ih možete raditi bilo gde. Pomerite predmete sa sredine sobe i počnite.

Kojim redosledom radite vežbe?

Kojim redosledom radite vežbe?Mi želimo da vam pokažemo zašto bi vam bilo bolje i zašto biste trebali da se odlučite prvo na izvršavanje onih zahtevnijih i intenzivnijih vežbi, a nakon njih da pređete na one manje naporne. Kada kažemo „izazovne“ vežbe onda mislimo na one koje zahtevaju korišćenje zglobova i ulaganje mnogo više truda, vežbe kao što su na primer čučnjevi, iskoraci, bench potisak ili zgibovi.

Trening do otkaza, da ili ne?

Trening do otkaza, da ili ne?Neki ljudi misle da je otkaz kada mislite da ne možete uraditi dodatna ponavljana. To razmišljanje je pogrešno. Otkaz je kad zapravo dostignete tačku kad ne možete završiti ponavljanje. Doslovno probate da završite, ali vam ne polazi za rukom.

Najveći mitovi o čučnjevima

Najveći mitovi o čučnjevima - Xplode NutritionSvi smo mi posebne jedinke. Imajući to na umu, ne postoji ni jedan validan razlog za postojanje univerzalnih pravila u fitnesu, kao i u bilo kom sportu. Kada su u pitanju čučnjevi, naravno, svi znaju koji su osnovni saveti koje morate da pratite kako biste ostali zdravi i nepovređeni – ispravljena leđa, pravilno disanje, težinu raspodeliti na celo stopalo i stegnut abdomen.

Ispravite svoju tehniku

Ispravite svoju tehniku - Xplode NutritionVećina nas misli da možemo sve sami da postignemo, ali ponekad nam treba i pomoćnik kako bi dostigli svoje potencijale. Vidite, dizanje tegova ne treba da bude solo aktivnost – bar ne dok ne usavršite vašu tehniku.

Pages

Copyright © 2024, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.