NEZAKONITI SUPLEMENTI U SRBIJI

U poslednje vreme, tržište dijetetskih i sportskih suplemenata preplavljeno je lažnim, falsifikovanim i štetnim suplementima. Ovi proizvodi nisu prošli laboratorijska ispitivanja i, nažalost, mnogi od njih su kontaminirani štetnim supstancama koje se deponuju u telu.

Švarcenegerovi trbušnjaci

Švarcenegerovi trbušnjaci - Xplode NutritionZa isklesane trbušnjake preporučuju se raznovrsne vežbe, ali što se tiče izvlačenja najboljih reuzltata u odnosu na uložen trud nema vežbe koja je efektivna kao što je pregib trupa. Ne kažemo da ostale vežbe ne funkcionišu, samo kažemo da ukoliko želite da razvijete svoje trbušnjake morate da ubacite neku vežbu sa pregibom, a Arnold Švarceneger predlaže ove vežbe:

Arnold Schwartzenegger: saveti za početnike

Arnold Schwarzenegger - saveti za početnikePre svega svaki fitnes uspeh počinje jasnom odlukom svakog pojedinca da to i želi. Svi slavni bodibilderi su krenuli sa iste polazne tačke kao i svi mi, a od želje za učenjem i vežbanjem zavisi koji fitnes nivo ćemo dostići. Nema sumnje da svet treninga menja ljude, ne samo fizički već i mentalno.

Vežbanje do otkaza: Šta Arnold kaže na to?

Izvođenje ponavljanja sve do potpunog otkaza mišića je poznato kao udar i na nervni sistem, uz to, može biti veoma opasno pa se ni u kom slučaju ne preporučuje izlazak iz zone sigurnih sposobnosti ukoliko pored nije prisutan partner koji može brzo odreagovati ukoliko mišići ostanu potpuno bez energije i težina tegova nas poklopi

Tajna Arnoldovog uspeha: 6 pravila za napredak

Fascinantno je kako je jedan običan dečak iz Austrije postao najveći bodybuilder svih vremena, kasnije jedan od najplaćenijih glumaca u Hollywoodu, a potom i guverner Kalifornije. Vodeći se samo svojim radom i besprekornom navikom za trening i vežbanje osmislio je svojih poznatih 6 pravila za uspeh.
Copyright © 2024, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.