XPLODE NUTRITION NA SAJMU SPORTA BEOGRAD 2016

Ovogodišnji Sajam sporta okuplja preko 100 teritorijalnih sportskih saveza, 89 nacionalnih granskih saveza, najvažnije sportske visokoškolske ustanove i predstavnike najznačajnijih sportskih institucija u zemlji. Pored državnih sportskih saveza i komiteta, na Sajmu sporta, predstaviće se i mnogobrojni izlagači sportske opreme, suplemenata, ishrane, oporavka i rehabilitacije sportista.

IFBB PRVENSTVO SRBIJE U BODYBUILDINGU I FITNESS-u.

Savez Srbije za Bodybuilding, fitness, body fitness i aerobik je član Internacionalne Federacije za Bodybuilding i Fitness, која окuplja 196 nacionalnih federacija; priznat je i dotiran Мinistarstva omladine i sporta. I ove godine u Oktobru mesecu, tačnije 16.oktobra 2016 godine održaće se Prvenstvo Srbije u Bodybuildingu i fitnessu. Xplode Nutrition je generalni sponzor sa nagradama i obezbedio je za preko 20 kategorija dijetetske suplemente Xplode Nutrition. Takođe, Xplode Nutrition već zadnje tri godine učestvuje na svim prestižnim takmičenjima u zemlji u okviru IFBB Federacije, a od ove godine ima i svoj klub XPLODE TEAM koji će nastupiti na Državnom takmičenju u punom sastavu i to: Teodora Dunja Stevanović (Bikini Fitness), Milica Kalinić (Bikini Fitness), Barbara Armbruster (Fitness), Marko Milošević (Body Classic), Slobodan Grujičić (Body Classic) i Stefan Savić (Bodybuilding Juniori). Nadamo se da ćemo uspešno startovati u jesenjoj sezoni takmičenja.

Xplode Nutritio suplementi

- Naručite proizvod preko našeg web sajta, fejsbuka, sms-om ili telefonskim pozivom i očekujte diskretan paket na svojoj adresi u roku od 1 do 2 dana, ne računajući nedelju.

Plaćanje se vrši pouzećem po prijemu paketa.
Cena dostave je veoma pristupačna, ne očekujte neprijatna iznenađenja.

- Proizvodi su originalni u svojim originalnim fabričkim pakovanjima, uvek sveži.

USKORO IV BROJ ČASOPISA GYM GYM

USKORO IV BROJ ČASOPISA GYM GYM!!!

U pripremi je četvrti broj časopisa GYM GYM u izdanju Udruženja za razvoj i afirmaciju zdravog načina života GYM GYM ADVERTISING. 

U novom broju moći ćete da pročitate izveštaje sa Xplode Classic Sports Festivala iz Valjeva, zatim sa Državnog kupa Serbia Open, kao i Evropskog prvenstva u Španiji (Santa Sussana) koje je održano u Maju mesecu ove godine.

KAKO SE NABILDOVATI BRZO!!!

Želite se brzo nabildovati? Pre nego što vam damo neke savete koje bi vam mogli pomoći u tome ukazaćemo vam na neke stvari koje bi pre svega trebali da znate.

Kao prvo, za lepo, mišićavo telo biće vam potrebno nekoliko meseci truda. Zato ako ste mislili da je dovoljno samo par nedelja ili mesec, dva vežbanja, prevarili ste se.

Marko Milošević: Drugi na svetu

Iza njega je već veoma uspešna karijera. Osim što je diplomirani menadžer bezbednosti Marko Milošević je aktivni takmičar u bodi-bildingu i personalni trener.
 
Tokom svoje uspešne karijere sponzorisan je od različitih kompanija i proizvođača suplemenata. 2015.
Copyright © 2024, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.