Moj proteinski napitak - Arnold Švarceneger

Moj proteinski napitak - Arnold Švarceneger

Poznati glumac i bodibilder Arnold Švarceneger otkrio je fanovima kako izgleda njegov proteinski šejk koji pije svakodnevno...

Sigurni smo da svaka osoba na ovoj planeti zna ko je Arnold Švarceneger. Ovaj bodibilder i akcioni glumac postao je globalni fenomen kada je tumačio ulogu Konana, a kasnije Terminatora. Švarceneger je postao sinonim za akcionog heroja koji uvek pobeđuje i koji je nepobediv.


100% Whey protein

100% Whey Protein

100% Whey protein kompanije Xplode Nutrition je brzorastvarajući, instant protein iz surutke, koji se smatra jednim od najkvalitetnijih izvora proteina u ishrani.

Odaberite jedan od 4 vrhunska okusa:

Čokolada | Jagoda | Lešnik | Vanila

Brza dostava širom Srbije ☎ +381 64 429 1118

100% Whey Protein - poruči odmah


Pošto je sada u svojoj sedmoj deceniji života, Švarc se retko pojavljuje u filmovima, ali njegov uticaj na filmskoj sceni je još uvek veoma jak. Međutim, pre nego što je postao glumac, ovaj čovek je bio najuspešniji bodibilder na svetu. Sedam puta je osvajao takmičenje Mister Olimpija i danas važi za jednog od najboljih bodibildera svih vremena.

Arnold je imao veličinu, proporciju i snagu i zbog toga su ga sudije obožavale, a svi koji su sa njim trenirali kažu da je bio rigorozan i jako uporan kada su treninzi bili u pitanju.

Iako je u sedmoj deceniji, Arni je još uvek fizički aktivan i trudi se da mu telo dobro izgleda. On se još uvek veoma zdravo hrani i redovno pije proteinske šejkove kako bi pravilno nahranio svoje telo, a sada je i po prvi put otkrio šta se u njegovom proteinskom šejku nalazi.

Švarc u svoj protienski šejk stavlja:

  • Sok od višnje
  • Bananu
  • Mericu Whey proteina od vanile
  • Malo šnapsa

Šnaps je austrijsko piće koje sadrži oko 40% alkohola (rakija), a Arnold tvrdi da je alkohol odličan u ovoj kombinaciji jer širi krvotog i tako omogućava da protein brže završi u mišićima.

Pogledajte video:

 

Tags: Proteinski šejkSportisti: Arnold Schwartzenegger
Copyright © 2020, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.