Piletina na indijski način

Piletina na indijski način

Ručak ispod 400 kalorija:

Da malo izbjegnete rutinu, napravite ovu ukusnu piletinu na indijski način (pileća shawarma) što je je odličan izbor za lagani ručak.


Natural Pack

Natural pack

Sa novom razmerom BCAA 8:1:1 300 gr aminokiselina, BCAA utiče na delovanje mTOR (Mammalian Target of Rapamycin), koji je velika proteinska kineza, odgovorna za brojne ćelijske funkcije i što je najbitnije, takođe i za sintezu belančevina i rast mišića.
+
100% Whey Protein 500 gr je zdrava i hranljiva namirnica koja nastaje kao nusproizvod proizvodnje sira. Predstavlja pravu riznicu minerala. Najzastupljeniji minerali su natrijum, kalijum, fosfor, magnezijum, kalcijum, kobalt, bakar i molibden. Surutkin protein sadrži sve esencijalne aminokiseline.
+
Želite brz i jak rastmišića i mišićne snage, punoću i čvrstoću mišića? Za vas smo pripremili nešto posebno - Creatine CreaPure  500 gr.

Natural Pack - poruči odmah


SASTOJCI

450 g pilećih grudi
1 ½ kašičice garam mašale odnosno indijske mešavine začina
¾ kašičice soli
1 šoljica sitno iseckanog krastavca
¾ šolje nemasnog jogurta
1 kašičica iseckanog svežeg korijandera ili mente
2 kašičice soka od limuna
Mleveni biber
Tortilja od integralnog brašna
1 šoljica zelene salate
2 mala (ili 1 veliki) paradajza
¼ šoljica sitno seckanog crvenog luka


PRIPREMA

Zagrejte rernu, gril ili tiganj na srednju temperaturu.

Pospite piletinu kašičicom garam mašala i ½ kašičicom soli. Stavite piletinu u tiganj i pržite dok ne porumeni u sredini, otprilike 4 do 8 minuta sa svake strane. Kada je gotova, ostavite piletinu sa strane 5 minuta da se ohladi.

U međuvremenu, napravite ljutkasti sos od jogurta tako što ćete u jednoj činiji pomešati krastavac, jogurt, korijander (ili mentu), sok od limuna, ½ kašičicu garam mašala i ¼ kašičice soli i bibera u malu šerpu.

Tanko isecite piletinu.

U tortilju ubacite piletinu, sos od jogurta, zelenu salatu, paradajz i luk.

Prijatno!

Kalorijska vrednost: 333 kalorije

 

Copyright © 2024, Xplode Nutrition. Developed by Animat studio.